To be continued...

Ingen swingmama' hemma idag, försöker mig på det igen imorgon.


Kursen igår

Kursen igår gick bra. Jag hade turen att få dansa förare och vi gjorde swingoutsen från både öppen och sluten position, så nog kommer jag kunna dem inom en snar framtid nu alltid.

Ikväll ska jag, om jag hinner, över till våran swingmama' för att leverera en krya på dig-gåva från föreningen. Vår danslärare har varit sjuk så himla länge nu, så föreningen måste ju på något sätt visa att vi saknar henne och att vi bryr oss.

Avslutar detta blogginlägg med att visa ett klipp från vecka tre på Herräng dance camp 2012. Jag kom dit, utklädd till pirat, med Albanus, som syns i klippet. Swingmama', som jag nämnde tidigare, var ansvarig för piratfesten som också syns i videon. inte konstigt att man gått och blivit swingnörd, Herräng är ju som kollo för vuxna.


Tisdag - Nybörjarlindy

Tisdag, vilket det är idag, betyder Lindyhop Nybörjarnivå som förare! Jag har dansat som följare i över ett år nu, men för att få dansa så mycket som möjligt så bestämde jag mig för att börja föra också. Ikväll blir fjärde gången tror jag, men eftersom vi är för få följare (!!!) helt plötsligt så fick jag hoppa in som följare förra gången. Lite trist, jag hade verkligen gillat att föra swingoutsen förra gången, men hoppas på bättre tur ikväll!
 

Avlutar detta inlägg med en video på Skye och Frida, två danslärare som jag hade kurs med senast i höstas. Underbara dansare!
 
http://youtu.be/79JC6LZo2hM

Här ska ske ändring!

all denna dans inom mig behöver en plattform, därför får denna blogg ändra lite på sig snart tycker jag. bara jag finner ork, inspiration och tid. Puss